Reserveringsformulier
Om teleurstellingen te voorkomen wordt reserveren aanbevolen:

Uw reservering is pas definitief nadat wij U schriftelijk per mail een bevestiging met reserveringsnummer hebben gestuurd en de 50% aanbetaling hebben ontvangen.
U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Mocht u eerst nog telefonisch willen overleggen dan kunt u ons bellen op 043-4551553. Mocht er niemand zijn, gelieve dan via de mail uw vraag te stellen: reserveren@campingalleleijn.nl

Aankomst donderdag t/m maandag na 13.00 uur, vertrek voor 11.00 uur.
Gereserveerde plaatsen worden vrijgehouden tot 17.00 uur.
Later aankomen is in overleg mogelijk, vermeld dit bij de opmerking in het formulier.

Wij zijn geopend van 12 april 2024 tot 13 oktober 2024.

Let op
  • Wij brengen €10,- reserveringskosten in rekening.
  • Met Hemelvaart is reservering enkel mogelijk vanaf 5 nachten. Met Pinksteren is reserveren enkel mogelijk vanaf 4 overnachtingen.
  • Het is enkel mogelijk een specifieke plaats te reserveren vanaf 7 overnachtingen.
Annulering
Bij reservering dient u 50% vooruit te betalen, pas dan is de reservering definitief. De andere 50% dient uiterlijk 1 dag na aankomst te worden voldaan. Bij voortijdig vertrek of annulering vindt geen restitutie plaats.

Wij behouden ons recht om in bijzondere gevallen het u toegewezen plaatsnummer te wijzigen. Wij hanteren voor de afwikkeling van de annulering de RECRON annuleringsvoorwaarden (RECRON voorwaarden) en adviseren u dan ook een annuleringverzekering af te sluiten (RECRON annuleringsverzekering) Door annulering van uw geboekte verblijf vervallen alle toegezegde rechten.